fbpx
kūkas gardas konditorejas gatavotās siera kūkas

Kā pagatavot visgardāko siera kūku? (3 ieteikumi)

Siera kūkas mūsdienās tiek uzskatītas par klasiskām kūkām, kas garšos teju jebkuram cilvēkam. Klasiskai siera kūkai jeb tā saucamajam “čīzkeikam” ir daudz priekšrocību – tā ir diezgan “neitrāla”, tā piestāvēs jebkuriem svētkiem un ir salīdzinoši viegli pagatavojama. Kas ir siera kūka? Kā jau var noprast pēc nosaukuma – galvenā siera kūkas sastāvdaļa ir siers. Siera […]

Kā pagatavot visgardāko siera kūku? (3 ieteikumi) Lasīt Vairāk »

divas mūsu gatavotas dzimšanas dienas kūkas

Kā izvēlēties kūku bērna dzimšanas dienas ballītei?

Dzimšanas diena ir teju katra bērna gaidītākie svētki. Par pašu dzimšanas dienu gaidītāka var būt tikai šīs dienas kūka – neviens bērns neatteiksies no garšīgas tortes gabaliņa. Tieši tāpēc bērnu dzimšanas dienas kūkas izvēle ir atbildīgs lēmums. Kā izvēlēties kūku, kas patiktu bērnam un kā to labāk izdekorēt? Lai izvēlētos perfektu kūku, bērna dzimšanas dienas

Kā izvēlēties kūku bērna dzimšanas dienas ballītei? Lasīt Vairāk »

makarūni ar dažādiem pildījumi

Gardākie makarūnu pildījumi un kā tos pagatavot

Makarūni ir franču deserts, kurš pēdējo gadu laikā ir guvis īpašu popularitāti. Makarūni teju nevienu cilvēku neatstāj vienaldzīgu. Tie ir gaisīgi cepumi, kas veidoti no divām mandeļu bezē kārtiņām, kuru starpā atrodas maigs pildījums. Cepumu pildījums var būt pavisam dažāds – sākot ar neitrālu vaniļas vai šokolādes garšu, un beidzot ar eksotiskiem augļiem un ogām.

Gardākie makarūnu pildījumi un kā tos pagatavot Lasīt Vairāk »

bezē cepumi

Ieteikumi bezē cepumu pagatavošanai

Bezē cepumi ir ne tikai lielisks našķis, kurš garšo teju katram cilvēkam, bet es arī skaista jebkuras kūkas dekorācija. Pateicoties savam sastāvam, bezē cepumi ir diezgan veselīgs našķis, jo galvenā sastāvdaļa ir olu baltums. Tiek uzskatīts, ka bezē cepumi ir viens ko visvieglāk pagatavojamajiem desertiem, taču ir ļoti daudz “knifi”, kas būtu jāievēro, gatavojot cepumus.

Ieteikumi bezē cepumu pagatavošanai Lasīt Vairāk »

Scroll to Top